Ympäristötiede

Tiedeluokka SOLU voidaan varata oppilaiden käyttöön aamu- tai iltapäiväksi. Valitse alla olevasta kalenterista varauksen päivämäärä ja aloitusaika. Varaukset tehdään aina koko aamu- tai iltapäiväksi (8-12 / 12.30 -15.30). Jos haluat varata luokan koko päiväksi kirjoita alla olevan lomakkeen lisätieto-kenttään tästä tieto.

 

Ympäristötieteen työt

Kestävä tulevaisuus

1,5 h, max. oppilasmäärä 24  (7.-8. luokka, 9. luokka, lukio ja ammatillinen koulutus)

 Kestävän elämäntavan mallintaminen. Työ on sisällöltään ilmastokasvatusta ja pohjautuu ilmastokasvatuksen polkupyörämalliin. Kestävä tulevaisuus -työssä pohditaan muutosta ja mallinnetaan kestävää elämäntapaa. Työ sisältää tietoa ilmastonmuutoksesta ja se antaa eväät ilmastovalintojen tekemiseen omassa elämässä.

Ötökän elämää

1,5h, max oppilasmäärä 20 (esikoulu, 1.-3. luokka, 4.-6. luokka, 7.-8. luokka, 9. luokka, lukio ja ammatillinen koulutus)

Ötökän elämää -työssä tutustutaan tuholaisiin, maaperäeliöstöön, biologiseen torjuntaan sekä hyönteistutkimukseen ilmastonmuutoksen ja yhteiskunnan näkökulmasta.

Ilmastonmuutos

1,5h, max oppilasmäärä 20 (7.-8. luokka, 9. luokka, lukio ja ammatillinen koulutus)

Miksi ilmastonmuutos vaikuttaa eri tavoin eri puolilla maapalloa? Pohditaan ilmastonmuutoksen vaikutuksia erilaisissa olosuhteissa luovuutta ja ryhmätyötä hyödyntäen.

 

 

PÄIJÄT-HÄMEEN LUMA-KESKUS

Niemen kampus, Niemenkatu 73 (B-osa), 15140 Lahti 

Kartta (ladattava)

phluma(at)helsinki.fi

Yhteystiedot

#phluma #lahdenyliopistokampus #tiedeluokkasolu #lumasuomi #startluma

TILAA VERKOSTOVIESTIMME