Ympäristötiede

Ympäristötiede

Ympäristötieteen opetusta on tarjolla esiopetuksesta alkaen lukioon ja toiselle asteelle. Töitä on monelta eri osa-alueelta. Tarjolla on erilaisia opetuskokonaisuuksia, joiden teemat ja sisällöt on rakennettu opetussuunnitelmaa tukeviksi kokonaisuuksiksi. Oppilas pääsee kokeilemaan erilaisia tutkimusmeneltemiä ja -laitteita tiedeluokkaympäristössä. Vierailut ovat ohjattuja, mutta opettajan on välttämätöntä olla paikalla koko opetuksen ajan.

Ympäristötieteen töihin voi tutustua listauksesta. Varaus tehdään alhaalla olevasta varauskalenterista.

Ympäristötiede

Ilmastonmuutos 7-8lk, 9lk, toinen aste

Kesto 2h. Max oppilasmäärä 20.

Miksi ilmastonmuutos vaikuttaa eri tavoin eri puolilla maapalloa? Pohditaan ilmastonmuutoksen vaikutuksia erilaisissa olosuhteissa luovuutta ja ryhmätyötä hyödyntäen.

Kestävä tulevaisuusesiopetus, 7-8lk, 9lk, TOINEN ASTE

Kesto 2h. Max oppilasmäärä 20.

Kestävän tulevaisuuden tunnilla ideoimme ryhmissä konkreettisia keinoja kestävämmän tulevaisuuden luomiseksi vahvistaen nuorten mahdollisuutta vaikuttaa itselle sopivalla tavalla ilmastokriisiin

 

Ötökän elämääESIOPETUS, 1-6lk, 7-8lk, 9lk, toinen aste

Kesto 1,5h. Max oppilasmäärä 20.

Ötökän elämää -työssä tutustutaan tuholaisiin, maaperäeliöstöön, biologiseen torjuntaan sekä hyönteistutkimukseen ilmastonmuutoksen ja yhteiskunnan näkökulmasta.

Varauskalenteri

Vapaat varattavissa olevat ajat näkyvät vihreänä. Varaukset tehdään aamu- tai iltapäiväksi (8:30-12 tai 12:30-15). Varaus vahvistetaan sinulle sähköpostilla muutaman päivän kuluessa. Jos haluat varata luokan koko päiväksi kirjoita alla olevan lomakkeen lisätieto-kenttään tästä tieto.

Ympäristötieteen sisältöjä opettaa Ida Pohjanlehto.

PÄIJÄT-HÄMEEN LUMA-KESKUS

Niemen kampus, Niemenkatu 73 (B-osa), 15140 Lahti

Kulku 7.3 alkaen B2-ovi Laatikkotehtaan kadun puolelta.

Kartta (ladattava)

phluma(at)helsinki.fi

Yhteystiedot

#phluma #lahdenyliopistokampus #tiedeluokkasolu #lumasuomi #startluma

kartta niemenkampus

TILAA VERKOSTOVIESTIMME