Kemia

Kemia

Kemian opetusta tarjotaan esikoulusta lukioon ja toiselle asteelle. Tarjolla on erilaisia opetuskokonaisuuksia, joiden teemat ja  sisällöt on rakennettu opetussuunnitelmaa tukeviksi kokonaisuuksiksi. Kemian töissä oppilas pääsee kokeilemaan erilaisia tutkimusmeneltemiä ja -laitteita tiedeluokkaympäristössä. Vierailut ovat ohjattuja, mutta opettajan on välttämätöntä olla paikalla koko opetuksen ajan.

Kemian töihin voi tutustua listauksesta. Varaus tehdään alhaalla olevasta varauskalenterista.

Kemian työt

Värikästä kemiaaesiopetus, 1-3lk

 Kesto 1-1,5h

Tässä työssä tutustutaan kemiaan värikkäiden kokeellisten töiden kautta. Kuinka sokerisateenkaari syntyy? Millaista on maitotaide? Mitä kaikkea voimmekaan selvittää punakaalin avulla? Näihin ja moneen muuhunkin kysymykseen löytyy vastaus tällä vierailulla, joka on muokattavissa ryhmän mukaan.

Max oppilasmäärä 16.
Jos varauskalenterista ei löydy sinulle sopivaa ajankohtaa tai jos haluat varata opetuksen isommalle ryhmälle, olethan yhteydessä suoraan opettajaan: suvi.simpanen(at)helsinki.fi

Varauskalenteri

Vapaat varattavissa olevat ajat näkyvät vihreänä. Varaukset tehdään aamu- tai iltapäiväksi (8:30-12 tai 12:30-15). Varaus vahvistetaan sinulle sähköpostilla muutaman päivän kuluessa. Jos haluat varata luokan koko päiväksi kirjoita alla olevan lomakkeen lisätieto-kenttään tästä tieto.

Värikästä kemiaa syksyllä 2023 opettaa Suvi Simpanen.

PÄIJÄT-HÄMEEN LUMA-KESKUS

Niemen kampus, Niemenkatu 73 (B-osa), 15140 Lahti

Kulku 7.3 alkaen B2-ovi Laatikkotehtaan kadun puolelta.

Kartta (ladattava)

phluma(at)helsinki.fi

Yhteystiedot

#phluma #lahdenyliopistokampus #tiedeluokkasolu #lumasuomi #startluma

kartta niemenkampus

TILAA VERKOSTOVIESTIMME