Tiedeluokka SOLU

Tiedeluokka SOLU on oppimisympäristö jossa järjestetään ohjattua opetusta, jonka tavoitteena on tukea opiskelijan ymmärrystä ja lisätä kiinnostusta LUMA-aineita ja niiden opiskelua kohtaan tekemisen kautta. Opetusta on tarjolla kaikille opetusasteille. Opetuksen aikana opiskelijat pääsevät työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten aiheiden, työtapojen ja -välineiden kanssa. Opetus on maksutonta Päijät- ja Kanta-Hämeen alueen oppilaitoksille. Opetusryhmän oman opettajan on oltava läsnä opetuksen ajan.

..

Opetusvierailut tiedeluokka SOLUssa

 

Tiedeluokka SOLU tarjoaa opetusta biologian, kemian, maantieteen, sekä ympäristötieteen aloilta. Opetussisältöjä on tarjolla eri ikäryhmille esiopetuksesta toiseelle asteelle. Opetussisällöt löydät kunkin oppiaineen alta.

VARAUSKALENTERI AUKEAA SYYSKUUSSA 2024!

Opetusvierailu varataan varauskalenterimme kautta. Varauskalenterista valitaan ensin haluttu opetussisältö, jonka jälkeen vapaat ajat tulevat näkyviin. Onnistunut varaus vahvistetaan sinulle sähköpostilla. Jos varauskalenterista ei löydy juuri sinulle sopivaa aikaa, ole rohkeasti yhteydessä oppiaineen opettajaan. 

SOLU:n opetustiloissa on lähtökohtaisesti 16 istumapaikkaa oppilaille, mutta isompienkin ryhmien vierailut ovat mahdollisuuksien mukaan toteutettavissa. Jos opetusryhmässäsi on enemmän kuin 16 oppilasta, olethan suoraan yhteydessä haluamasi opetussisällön opettajaan.

SOLU:n opettajien kootut yhteystiedot:

Biologia
Veera Pukkila, veera.pukkila(at)helsinki.fi

Biologia, Kemia
Suvi Simpanen, suvi.simpanen(at)helsinki.fi

Kemia, Ympäristötiede
Olga-Sofia Alitalo, olga-sofia.alitalo(at)helsinki.fi

Maantiede, Ympäristötiede
Moona Vilen, phluma(at)helsinki.fi

Lisätietoja ja muut varaustiedustelut
Tarja Kariola, tarja.kariola(at)helsinki.fi

Varaa ryhmällesi tiedeluokkavierailu tästä!

 

PÄIJÄT-HÄMEEN LUMA-KESKUS

Niemen kampus, Niemenkatu 73 (B-osa), 15140 Lahti

phluma(at)helsinki.fi

Yhteystiedot

#phluma #lahdenyliopistokampus #tiedeluokkasolu #lumasuomi #startluma

kartta niemenkampus

TILAA UUTISKIRJEEMME